IMAGINI INCREDIBILE cu gheața care a acoperit județul Argeș: In timp ce alte zone se topesc sub canicula, in Argeș a plouat cu gheața

Postat la: 15.08.2019 19:08

Grindina care s-a abătut, joi, asupra mai multor localități din județul Argeș a acoperit terenurile cu un strat alb. Cei care au trecut prin zonă au fotografiat și filmat piesajul neobișnuit pentru luna august și au postat imaginile pe Facebook.

În imaginile postate pe Facebook de cei care au trecut prin zona Dedulești, din județul Argeș, se vede cum terenurile de la marginea drumului sunt acoperite cu un strat alb, ca urmare a grindinei căzute în zonă în cursul zilei.

Citește și: Alexandru Cumpănașu aruncă bomba! Este somat de doi politicieni grei să tacă

Surprinși de acest peisaj, mulți dintre cei care au trecut prin zonă au fotografiat și filmat, iar imaginile au fost postate pe Facebook.

Meteorologii au emis, joi, mai multe avertizări Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină în mai multe localități din județele Argeș și Vâlcea. Potrivit acestora, în aceste zone erau anunțate averse de 35 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și grindină.

Citește și: Rareș Bogdan iese la atac! Eugen Teodorovici umilit de membrul PNL .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu