Imagini cum rar ti-e dat sa vezi!: Cine plateste pentru accidentul din zona Garii CFR. 12 masini avariate

Postat la: 14.02.2018 23:10

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier continuă cercetările specifice în dosarul accidentului din data de 13 februarie, cu 12 maşini, din zona Gării CFR.
 
Conform datelor oficiale, la data de 13 februarie a.c, ora 1.00, poliţiştii au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier, unde o femeie din Constanţa a condus un autoturism pe bulevardul 1 Decembrie din municipiu, dinspre bulevardul 1 Mai către bulevardul Ferdinand.
 
Femeia ar fi pierdut controlul direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un stâlp de beton de pe partea dreaptă a carosabilului, ulterior răsturnându-se şi avariind nouă autoturisme, parcate în dreptul unui imobil de pe bulevardul 1 Decembrie. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto. Cea în cauză a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. În cauză a fost întocmit dosar penal.
 
În paralel, proprietarii maşinilor distruse în eveniment vor fi despăgubiţi de către asigurătorul conducătoarei auto care a provocat accidentul.
 
Citeşte şi: 
 
Accident rutier grav, în Constanța, în zona Gării CFR.
Mașini claie peste grămadă. Cum nu s-a mai văzut vreodată. 12 mașini avariate (galerie foto+video)

 
Oficial de la IPJ Constanţa, despre accidentul din această noapte de pe bulevardul 1 Decembrie. 12 maşini au fost avariate
 
Cât a arătat aparatul alcooltest în cazul accidentului cu 12 maşini din zona Gării CFR (galerie foto+video)
 
Urmele accidentului grav din această noapte, de pe bulevardul 1 Decembrie.
Un bolid a avariat 12 maşini. Care este starea şoferiţei (fotoreportaj+video)

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu