Ilie Nastase, o noua ieșire controversata la adresa Serenei, inaintea finalei de la Wimbledon cu Halep: 'Cred ca o ridicau cu macaraua'

Postat la: 13.07.2019 12:48

Ilie Năstase, 72 de ani, fostul mare tenisman român, a vorbit despre șansele Simonei Halep, 7 WTA și 27 de ani, de a triumfa în premieră la Wimbledon, anunță gsp.ro.

„Cred că Simona nu va avea un meci greu. Serena stă rău din punct de vedere fizic. Vorbeam cu Ion Țiriac, care este lângă Simona la Londra, că dacă o plimbă stânga-dreapta, Serena nu rezistă. Se mișcă greu.

halep-obligata-sa-invinga-istoria-gigi-becali-are-o-dorin-a-arzatoare-am-o-oftica-mare-pe-serena-vreau-sa-fie-batuta-mar_1366325.html" target="_blank">Simona Halep, obligată să învingă istoria! Gigi Becali pune presiune: 'Am o oftică mare pe Serena. Vreau să fie bătută măr'

Am văzut-o și cu Strycova. Era să cadă. Cred că o ridicau cu macaraua. E momentul să câștige și România un trofeu la simplu la Wimbledon, dacă eu n-am putut”, a declarat Ilie Năstase pentru Libertatea.

Ilie Năstase a jucat de-a lungul carierei cinci finale la Wimbledon, două la simplu, una la dublu masculin și două la dublu mixt. A câștigat trei dintre ele, toate la dublu.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu