Iata ce spectacole va ofera institutiile culturale din Constanta in acest weekend

Postat la: 07.12.2018 14:09

În acest sfârșit de săptămână, constănțenii se pot bucura de o paletă bogată de spectacole. Cele trei teatre ale orașului, dar și Casa de Cultură a Sindicatelor oferă o gamă variată de piese.

Teatrul de Stat Constanța îi invită pe constănțeni la un spectacol dedicat Centenarului. Este vorba despre piesa „Inima Reginei Maria”, o piesă de Radu Aldulescu, în regia Alinei Hiristea.

Premiera spectacolului va avea loc în data de 8 decembrie, la ora 19.00. Vor mai avea loc reprezentații ale acesteia și între 7 și 9 decembrie, astfel că pe 7 va fi avanpremiera, pe 8 premiera, iar pe 9 a treia reprezentație.

În privința Teatrului pentru copii și tineret, sâmbătă, 08 decembrie 2018, după ora 18.00, va avea loc spectacolul „Cei trei purceluși” în regia lui Gheorghe Balint,  muzica Dan Bălan,  decoruri Adrian Drăguț. Spectacolul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani.  Duminică, 09 decembrie, orele 10.00 și 11.30,  va fi jucat un spectacol de  Aneta Forna Christu, „Anotimpuri cu povești”, ilustratia muzicală revenindu-I lui Dicran Asarian, dedicate copiilor cu vârste între  3 și 8 ani” .

Casa de Cultură a Sindicatelor oferă și aceasta trei spectacole publicului constănțean, respectiv, astăzi, începând cu ora 19.00 piesa “Boeing Boeing” de Marc Camoletti, din distribuție făcând parte Aurelian Temișan, Marius Gilea, Anca Sigartău, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu și Iulian Bălan.

O altă piesă ce se va juca în acest sfârșit de săptămână, în data de 8 decembrie de la ora 18.00 este „Poveste de Crăciun”, scenografia fiind semnată de Daniel Divrician, iar din distribuție fac parte Celina Nițu, Ruxandra Bălașu, Claudia Dionise și Gabriela Niță. „Poveste de Crăciun” este un spectacol dedicat sezonului de iarna și este inspirat din nuvela “Colind de Crăciun”, de Charles Dickens. În 9 decembrie, ora 17.00, concertul de muzică populară „Am plecat demult de acasă.”

Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” va avea un spectacol, la începutul săptămânii viitoare în data de 12 decembrie, de la ora 18:30, acolo unde se va desfășura actul artistic „Seară camerală Cvartetul Resonance”. Soliștii acestui spectacol sunt Carmen Simion la violină I, Rodica Nurla, violină a II-a, Adeline Penescu, violă și Carmen Tefzeșiu performând la violoncel.
 
 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu