Iași: O femeie a ajuns la spital, dupa ce a baut lichid de parbriz

Postat la: 12.02.2019 14:59

O femeie în vârstă de 88 de ani a fost adusă la Spitalul 'Dr.C.I.Parhon din Iaşi' după ce a băut din greşeală lichid de parbriz, medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire, scrie Agerpres.


Dr. Ionuţ Nistor, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, a declarat că femeia a găsit prin gospodărie o sticlă şi a băut din ea fără să îşi dea seama că a băut lichid de parbriz. Ulterior, bătrâna a fost găsită de familie şi a fost adusă iniţial la UPU de la Sf Spiridon. 

"La examenul toxicologic s-a confirmat intoxicaţia cu metanol. Starea femeii este relativ bună. A fost adusă repede la spital, iar cantitatea nu a fost foarte mare. Cu toate acestea, pacienta a făcut insuficienţă renală acută, fenomene oftalmologice oculare din cauza metanolului. Sperăm să existe o recuperare, însă în continuare există riscuri în ceea ce priveşte viaţa ei", a declarat dr Ionuţ Nistor.

Citește și: Protest în fieful lui Dragnea și al Vioricăi Dăncilă: profesorii au ieșit în stradă

Conform medicului, anual aproximativ 60 de persoane ajung la spital după ce au băut din greşeală antigel sau lichid de parbriz.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu