'Hooligans' au dat batai de cap polițiștilor cehi: 14 suporteri englezi reținuți pe strazile din Praha inaintea meciului Cehia-Anglia

Postat la: 12.10.2019 11:48

Poliția din Praga a arestat 31 de persoane, dintre care 14 suporteri englezi, în ziua meciului dintre Cehia și Anglia, încheiat cu scorul de 2-1, din preliminariile pentru Euro 2020, potrivit Mediafax.

Suporterii au început să se manifeste violent înaintea partidei din preliminariile Euro 2020. Incidentele au început în jurul orei 19:00 și s-au petrecut în apropierea unor restaurante, fanii fotbalului aruncând pahare și sticle în forțele de ordine. Autoritățile au folosit grenade sonice și câini special antrenați pentru a stopa violențele.

Marcel Ciolacu dă cărțile pe față: Sfârșitul PSD a fost adus de decizia lui Liviu Dragnea din 2017

Gareth Southgate, selecționerul Angliei, a declarat: ”Desigur, întotdeauna este dezamăgitor că se întâmplă astfel de lucruri și întotdeauna am vorbit despre cum am dori noi ca suporterii să aibă un comportament adecvat”.

În clasamentul grupei A, Anglia ocupă prima poziție, cu 12 puncte, iar Cehia se află pe locul 2, cu același număr de puncte.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu