Holly Valentine sustine ca a fost eliminata de pe Tinder pentru ca este prea atragatoare

Postat la: 14.02.2020 15:16

Modelul Holly Valentine spune că a fost eliminată de pe platforma Tinder pentru că este atât de sexy încât bărbaţii au crezut că profilul ei este fals, scrie Daily Mail, potrivit Mediafax.

Holly Valentine, în vârstă de 26 de ani, locuieşte în Los Angeles, SUA, dar călătoreşte foarte mult şi spune că a optat pentru un cont pe Tinder, versiunea plătită, pentru a putea cunoaşte oameni noi în oraşele în care ajunge.

Modelul distribuie frecvent pe conturile sale de social media fotografii ale sale în ipostaze sexy, dar susţine că toate imaginile de pe profilul de Tinder sunt „curate", pentru că, atunci când este vorba despre întâlniri, este mai degrabă timidă.

Citește și: Mark Zuckerberg e 'fericit' să plătească taxe mai mari în Europa

La câteva ore de la abonare, a fost inundată cu mesaje de la bărbaţi care insistau că profilul ei este unul fals, iar, la scurt timp după, contul i-a fost dezactivat.

Valentine a contactat reprezentanţii Tinder, care i-au rambursat suma plătită pe abonament, 86 de dolari, dar nu i-au oferit nicio explicaţie.

La sfârşitul lunii decembrie, mult mai celebra actriţă Sharon Stone a mărturisit că a fost dată afară de pe site-ul de matrimoniale Bumble, după ce mai mulţi membri ai comunităţii online au raportat contul ei ca fiind unul fals. Contul lui Sharon Stone de pe aplicaţia de matrimoniale a fost în cele din urmă deblocat.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu