HALUCINANT Ce spune primarul de la PNL care și-a DEZBRACAT fata de 10 ani și a pus-o sa stea in genunchi cu mainile ridicate:'Cine cruta nuiaua isi uraste fiul'

Postat la: 16.09.2020 22:59

Primarul oraşului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, a publicat miercuri după-masă pe contul său de socializare un material video în care reacţionează la cel apărut pe un post naţional de televiziune, în care îşi ceartă fetiţa, care plânge şi este pedepsită să stea în genunchi.

Ogâgău invocă un proverb biblic legat de disciplinarea copiilor şi vorbeşte despre contextul în care a făcut filmarea, menţionând în acelaşi timp că nu ştie cum a ajuns materialul video în posesia altor persoane şi mai apoi la presă.

Citește și: Gheorghe Piperea: ‘Nu există pușcărie pentru toți. Dacă ar da măștile jos, nu i-ar băga nimeni la pușcărie’

Primarul dă vina pe adversarii săi politici de la PSD şi spune că "i-a fost terfelită imaginea" fetiţei lui.

"Cine cruţă nuiaua îşi urăşte fiul, dar cine îl iubeşte are grijă să îl disciplineze - spune un proverb din Biblie. De două săptămâni, dragii mei sângeorzeni, circulă prin oraşul nostru un video personal, făcut în iarna trecută în concediu, singur cu copiii la schi, în care fetiţa mea Traiana, ieşită din duş şi dezbrăcată în camera de hotel, era certată de mine, de tatăl ei, nu de altcineva, pentru că a fost neascultătoare în acea perioadă. Cum aţi intrat în posesia lui, a acestui video, nu mai contează, însă de aici şi până a folosi tocmai în campania electorală filmuleţe personale, private denotă faptul că sunteţi disperaţi şi folosiţi cele mai josnice metode pentru a manipula cetăţenii, metode marca PSD, dragii mei. Să mă apuc şi eu să spun de copiii fiecăruia, ce face fiecare, ar fi normal? Să-mi terfeliţi voi imaginea fetiţei mele? Cu ce v-a greşit ea?", a afirmat Ogâgău.

Citește și: Codrin Ștefănescu, ieșire scandaloasă la adresa lui Nicușor Dan și Rareș Bogdan: ‘Oricât de mare ar fi mizeria, rahatul, șpaga, chiar nu contează!’

Ogâgău a adăugat că "în viaţa personală a fiecăruia nu se poate băga nimeni" şi că el nu spune "nimănui cum să îşi educe copiii sau să îşi crească copiii", însă nici nu cunoaşte "vreun părinte care să nu-şi fi certat vreodată copiii".

Traian Ogâgău candidează pentru cel de-al doilea mandat de primar al oraşului Sângeorz-Băi, de data aceasta ca independent, după ce s-a suspendat din PNL din cauza a două dosare penale - unul pentru conflict de interese, pentru care a primit un avertisment din partea Curţii de Apel Cluj, şi un altul pentru refuz de prelevare de mostre biologice, unde apelul se va judeca în data de 12 octombrie.

Citește și: Scenariu uluitor! Cum l-ar fi sabotat Klaus Iohannis pe Rareș Bogdan .


Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu