Gustul copilariei – Cea mai buna reteta pentru savarine de casa delicioase. Cat de usor se prepara

Postat la: 08.12.2018 21:13

sfdgtruj67i86o google_ad_client="ca-pub-1598486722538679";google_ad_slot="5379080472";google_ad_width=580;google_ad_height=90; Criteo.DisplayAd({"zoneid":923637,"async":false}); Ai nevoie de: 250 gr faina / 2 oua / 150 ml lapte cald / 30 ml ulei / 1 lingura zahar / un praf de sare si 1 drojdie uscata (max 7 gr ). Pentru sirop: 400 ml apa / 150 gr zahar / 1 esenta rom. Pentru decor: 500 ml frisca. Se prepara astfel: Intr-un castron amestecam ouale cu zaharul, uleiul, praful de sare, le mixam iar in laptele caldut dizolvam drojdia. Le amestecam impreuna si apoi adaugam treptat faina. Lasam sa dospeasca intr-un loc caldut pana isi dubleaza volumul. Din compozitie putem cu lingura in formele de savarine (eu am folosit formele mai mari pentru cosulete) doar trei sferturi din forma dospita si mai lasam cam 15-20 minute la dospit. Apoi le coacem la foc potrivit 30-35 minute pana ...

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu