Grupul de firme patronat de omul de afaceri Mohammad Murad, noul partener de imagine al clubului Dinamo Bucuresti

Postat la: 18.10.2020 13:23

  • Parteneriatul a fost semnat până la finalul sezonului competițional 2020-2021, cu opțiune de prelungire din partea ambelor părți.

Grupul de firme Phoenicia Hotels, patronat de omul de afaceri Mohammad Murad, este noul partener de imagine al clubului Dinamo București, a anunțat directorul de marketing Radu Birlică, prin intermediul site-ului oficial al grupării din capitală, www.fcdinamo.ro.

Ne bucurăm că domnul Mohammad Murad s-a alăturat noului proiect al clubului nostru. Phoenicia Hotels devine astfel unul dintre cei mai importanți parteneri Dinamo București în 2020. Suntem convinși că, alături de parteneri puternici, Dinamo va reveni în fruntea fotbalului românesc. Până la rezultatele așteptate de toată suflarea dinamovistă, trebuie să ne organizăm pas cu pas, să construim un club curat, cu mentalitate de învingător. Parteneriatul dintre Dinamo București și Phoenicia Hotels a fost semnat până la finalul sezonului competițional 2020-2021, cu opțiune de prelungire din partea ambelor părți, a declarat Radu Birlică.   


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu