Grupul de Comunicare Strategica: Afirmația lui Raed Arafat - 'Lupta cu Covid-19, din pacate am pierdut-o!' - este scoasa din context

Postat la: 17.10.2020 18:15

Autoritățile centrale transmit, sâmbătă, că afirmația lui Raed Arafat „Lupta cu Covid-19, din păcate am pierdut-o!” se referă nu la lupta la nivel național, ci la situația din Fetești.

„În cadrul unei intervenții prin Skype a șefului DSU la o televiziune, respectiv Digi 24, discuțiile purtate au vizat mai multe subiecte, printre care amintim, contextul sanitar actual, noi direcții de acțiune etc. În cadrul aceleași discuții, șeful DSU a vorbit și despre presiunea asupra sistemului medical din această perioadă, fapt pentru care a transmis un mesaj de condoleanțe colegilor, familiei cadrului medical trecut în neființă ieri, 16 octombrie 2020, ca urmare a infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Prezentăm astfel o parte din afirmația șefului DSU: “... Din păcate mai avem colegi care se îmbolnăvesc dintre cei care îngrijesc pacienții și vreau să transmit public condoleanțele colegilor de la Fetești și întreg sistemul de urgență și a colegilor medici în general pentru decesul șefei unității de primiri - urgență de la Fetești care din păcate după o lună de luptă cu COVID-19, din păcate am pierdut-o.”

Subliniem faptul că afirmația “Lupta cu Covid-19, din păcate am pierdut-o!” este scoasă din context, reieșind un titlu de impact, preluat de mai multe trusturi de presă, dar care, conform celor precizate este neadevărat”, transmite, sâmbătă, guvernanții.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu