Gruparea Manchester City a anuntat ca va contesta la TAS decizia Corpului de Control financiar al cluburilor

Postat la: 14.02.2020 22:08

Gruparea Manchester City a anunţat, vineri, că va contesta la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) sancţiunea decisă de Corpul UEFA de Control financiar al cluburilor, anunță news.ro.

Într-un comunicat postat pe site-ul oficial, clubul Manchester City s-a declarat “dezamăgit, dar nu surprins” de anunţul UEFA.

Citește și: A fost detonată nucleara, după reținerea lui Beuran: Urmează Arafat

“În decembrie 2018, investigatorul şef al UEFA a prezentat public deznodământul şi sancţiunea pe care intenţiona să o dicteze Manchester City, înainte să înceapă orice anchetă. Procesul UEFA care a urmat, defectuos şi în mod constant cu informaţii scurse, a însemnat că erau îndoieli mici în privinţa rezultatului pe care îl va oferi. Clubul s-a plâns oficial la Corpul de Disciplină al UEFA, plângere care a fost validată de o decizie TAS. Pe scurt, acesta este un caz iniţiat de UEFA, instrumentat de UEFA şi judecat de UEFA. Acum procesul dăunător fiind încheiat, clubul va căuta să aibă parte de o judecată imparţială cât mai curând posibil, astfel că în primă instanţă va începe procedurile la Tribunalul de Arbitraj Sportiv”, se arată în comunicatul grupării engleze.

Citește și: Nu este un pericol social! Tribunalul București, decizie în cazul medicului Mircea Beuran .

UEFA a anunţat, vineri, că gruparea Manchester City a fost amendată cu 30 de milioane de euro şi exclusă din cupele europene două sezoane pentru încălcări grave ale regulamentelor legate de licenţierea cluburilor şi de fair play-ul financiar.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu