Gmail ar putea adauga optiune pentru trimiterea de mesaje care se "autodistrug" dupa ce sunt citite

Postat la: 17.04.2018 10:16

Gândită pentru mesaje cu termen de valabilitate limitat, opţiunea „confidenţial mode” va permite utilizatorilor să aleagă o durată de timp după care mesajul trimis să nu mai poată fi citit, printat sau redirecţionat unei alte adrese email.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu