Gigi Becali iși face partid politic și a anunțat ca iși dorește ca un jurnalist și un politician ieșit din pușcarie sa ii fie colegi

Postat la: 13.01.2019 20:31

Gigi Becali a mărturisit, la România TV, că vrea să reintre în politică. Patronul FCSB îşi pregăteşte revenirea pe scena politică. Becali spune că poate să își facă un partid, iar sondajele îl creditează cu 6%.

"Eu pot să îmi fac oricînd partid, am şi bani, o spun şi sondajele. Numai după ce îl anunţ, am 6%, pentru că aşa spun sondajele. Pe locul doi e Ţiriac, cu 3%...Cu Noua Generaţie, am avut 17%! Eu conduc oameni, e talentul meu, e harul meu, aşa cum talentul lui Florin Călinescu e să facă oamenii să râdă. Am demonstrat la Steaua, am demonstrat în viaţa mea prin tot ce am făcut. Eu îi conduceam şi pe miliţieni. Îi puneam să măture în puşcărie. Dar tu, miliţanule, nu faci parte de aici, cu noi? Şi măturau, dar din respect, nu că îi obligam".

Citește și: Lovitură pentru PSD! Se cere demisia a doi ministri:’Suntem în fața unei minciuni inadmisibile’

Gigi Becali a reafirmat că se gândeşte la înfiinţarea unui partid politic, a nominalizat şi persoane care ar putea face parte din noua formaţiune, de la oameni politici ca Adrian Severin, la jurnalistul Liviu Avram, cu precizarea că el nu va candida.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu