Gigi Becali anunța 'macel' la FCSB: Pune pe liber 14 jucatori

Postat la: 04.12.2019 17:32

Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB, a anunțat, miercuri, că 14 jucători vor părăsi formația pe care o conduce la finalul sezonului actual. El spune că nu îi va da afară pe aceștia, însă nu este dispus să le prelungească înțelegerile, potrivit Mediafax.

De pe lista celor 14 jucători care o vor părăsi pe FCSB fac parte fundașii Bozhidar Chorbadzhiyski, Alexandru Stan, Marko Momcilovic și Claudiu Belu, mijlocașii Mihai Pintilii, Thierry Moutinho, Diogo Salomao, Adi Popa și Lucian Filip, și atacanții Juvhel Tsoumou, Ioan Hora și Harlem Gnohere. Pe lângă aceștia, Becali spune că încă un fotbalist străin va pleca, însă a refuzat să îl numească. În finalul intervenției, finanțatorul a anunțat că numărul jucătorilor plecați va ajunge la 14.

Citește și: Adrian Năstase îndeamnă PSD să declanșeze RĂZBOIUL TOTAL împotriva lui Klaus Iohannis

"N-am cum să nu fiu ferm. Să-i luăm pe rând. Sunt așa: Chorbadzhiyski. Mai e unul caruia nu vreau să-i zic numele ca să nu-l supăr. Apoi mai e fundașul de la Astra, Stan. 4: Momcilovic. 5: Pintilii, și el vrea să renunțe din vară. 6: Moutinho. 7: Salomao. 8: Adi Popa. 9: Tsoumou. Și mai este unul - 10, cred că Filip, că îi expiră contractul. Sunt 10 cărora le expiră contractul în vară! Nu îi dau afară, le expiră contractele! M-ați înțeles? Nu le prelungesc pentru că v-am spus cum se face la FCSB! Uite, Gnohere si Hora! 11 și 12! Pe Gnohere am cerut un milion de euro și am primit 500.000. Să plece liber la vară și gata. Să stea să ne ajute la campionat. Am încercat aseară cu Tănase, dar nu e mai bun ca Gnohere. Sunt 12 jucători care pleacă, nu 10! A, mai e Belu, și el pleacă! 13 jucători. Sunt fotbaliști de care uit. Dacă mai stau să mai fac calcule... sunt 14", a spus Becali la PRO X.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu