Gica Popescu preia Viitorul: Gica Hagi se pregatește de plecare

Postat la: 13.01.2019 18:32

Gică Hagi a anunţat că vrea să facă mai multe schimbări în conducerea Viitorului, iar acum apar şi primele nume care se pot alătura proiectului. În ultima vreme, Gică Popescu este din ce în ce mai apropiat de clubul constănţean.

El a făcut chiar şi deplasarea în primul stagiu de pregătire al iernii, în Antalya, aspect care alimentează şi mai mult supoziţiile unei colaborări. Gică Hagi ar urma să părăsească Viitorul, iar Popescu ar putea fi numit manager general, precizează Telekom Sport. Pentru postul de antrenor se insistă pe varianta Costel Gâlcă, nume menţionat chiar de Hagi: "Dacă eu plec să antrenez afară, o să-l pun pe Gâlcă antrenor. A câştigat trei trofee la Steaua (n.r. FCSB), el merită să antreneze”.

Citește și: Lovitură pentru PSD! Se cere demisia a doi ministri:’Suntem în fața unei minciuni inadmisibile’

Posbilitatea unei colaborări între Hagi şi Popescu a fost recunoscută şi în 2015. Fostul căpitan al Barcelonei spunea că, dacă va reveni în fotbal, o va face alături de Gică Hagi: ”Aş vrea să lucrez în fotbal doar cu Gică Hagi, cu nimeni altcineva. Singura persoană cu care aş vrea să lucrez dacă mi s-ar permite din punct de vedere legal ar fi Gică Hagi”.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu