Gianluigi Buffon isi continua cariera si la 42 de ani si a ajuns sa faca schimb de tricouri cu copiii fostilor colegi sau adversari

Postat la: 14.02.2020 23:23

Gianluigi Buffon îşi continuă cariera şi la 42 de ani şi a ajuns să facă schimb de tricouri cu copiii foştilor colegi sau adversari. După meciul cu AC Milan, portarul lui Juventus a făcut schimb de tricouri cu tânărul Daniel Maldini, fiul legendarului Paolo. „Aştept pe nepoţii lor acum”,a glumit el, potrivit MEDIAFAX.

Gianluigi Buffon continuă să apere poarta lui Juventus şi la 42 de ani, iar Gigi adaugă în colecţie şi tricourile copiilor foştilor colegi sau adversari.

Citește și: Nu este un pericol social! Tribunalul București, decizie în cazul medicului Mircea Beuran .

Ultimul exemplu este Daniel Maldini. După meciul de joi seară, în care a fost titular contra lui AC Milan, Buffon a primit tricoul băiatului lui Paolo. Cu tatăl tânărului fotbalist, Gigi a fost rival în multe meciuri din campionat, dar şi coleg la naţionala Italiei.

Acum, Buffon glumeşte şi spune că aşteaptă să facă schimb de tricouri şi cu nepoţii acestora.

„Am în colecţie tricourile lui Enrico Chiesa şi al fiului său, Federico, al lui Lilian Thuram şi al băiatului său, Marcus, şi al lui George Weah şi al fiului, Timothy. Acum, îl am şi pe al lui Maldini şi al copilului său. Îi aştept pe nepoţii lor acum”, a glumit Buffon.

Citește și: A fost detonată nucleara, după reținerea lui Beuran: Urmează Arafat

Buffon a strâns peste 1.000 de meciuri în carieră.

Contractul campionului mondial din 2006 expiră la finalul actualului sezon.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu