Ghița confirma discuția cu Ponta și Kovesi despre iubire, arestari și Udrea

Postat la: 16.05.2019 21:48

Sebastian Ghiță a confirmat joi seară, la Antena 3, discuția cu Laura Codruța Kovesi despre care a dat Victor Ponta declarație în calitate de martor la SIIJ.

  • Il stim toti pe Victor Ponta. Noi eram tineri acum 10 ani si am trait niste vremuri in care Laura Codruta Kovesi se credea sabia justitiei, Coldea se credea mai mult decat ochiul si timpanul, eram toti intr-o lume ciudata, presedinte era Basescu, atunci singura reactie pentru a supravietui in lumea aceea a putut sa fie gluma
  • Declaratiile dlui Ponta chiar daca punctual vizeaza o conversatie la care am participat si eu cu dna Kovesi, cam asa a zis, aratau aroganta, superioritatea cu care  ne trata atunci Kovesi, iti spunea direct in fata ca 'Daca nu dai afara jurnalista cutare te arestez'. La inceput crezi ca o gluma, la sfarsit iti dai seama ca daca se trezeste prost dispusa intr-o dimineata....ea asa facea, se trezea intr-o dimineata prost-dispusa si mai aresta pe cate unul.
  • N-am avut o relatie sentimentatla sau de alt tip nici cu Udrea, nici cu Kovesi. Sa-l suspectam pe alt personaj de astfel de sentimentalisme. Eu n-aveam. Codruta chiar era un om tanar, era o tipa OK la inceput. Aici vb de dl Basescu, dansul a introdus sentimentalismul in politica si in treburile tarii, atat in ceea ce o priveste pe Codruta cat si in ceea ce o priveste pe Elenea.
  • Va iubea? Nu. Kovesi nu e nici proasta si nici sentimentala. Ceva a facut-o sa se inraiasca in ultimul hal si sa ajunga neom. Asta probabil ne va explica dl Coldea cum a reusit sa o aduca pe o femeie zdravana sa fie capabila sa faca atatea rautati.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu