Gheorghe Piperea susține ca ministrul Justiției ar trebui sa-și dea demisia. Avertisment pentru Dragnea: 'Cred ca aici a batut Toader'

Postat la: 17.04.2019 09:40

Avocatul Gheorghe Piperea a afirmat miercuri dimineață, la Antena3, că ministrul Justiției Tudorel Toader ar trebui să-și dea demisia, ca un gest de onoare, și a respins ideea retragerii sprijinului politic. De asemenea, plecând de la ultimele declarații ale ministrului Justiției, Piperea a identificat și o „amenințare” la adresa lui Liviu Dragnea.

„L-am auzit pe domnia sa, ca și pe dl Lazăr, și mulți alții lipiți de scaun, zicând că chiar dacă și-ar da demisia n-ar fi suficient, pentru că oricum ar trebui să-l revoce președintele. Aici ar putea fi un fel de amenințare la adresa lui Dragnea, pentru că ar putea să se întâmple următorul lucru: îi retragi sprijinul politic, își da demisia sau nu, însă președintele Iohannis o să-și ia timp vreo patru, cinci luni de gândire pentru a semna decretul de revocare. Cred că aici a bătut profesorul Toader”, a spus Piperea, la Antena3.

Mircea Dinescu, după cazul Lazăr: 'Ca membru fondator al GDS-ului, solicit ca numele meu să fie șters de pe certificatul de botez al Sfintei Sfintelor Civice'

Tudorel Toader a declarat marți că-și va face treaba de ministru al Justiției până când în Monitorul Oficial va apărea numele unui nou ministru.

Astăzi Comitetul Executiv al PSD se reunește, începând cu ora 12.00. Printre temele de discuție ale social-democraților ar putea fi remanierea guvernamentală, cât și calea de acțiune cu privire la Tudorel Toader.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu