GALERIE FOTO - Cum arata noul ansamlu modular de la Fundeni: vor fi triați pacienții pentru ATI

Postat la: 22.11.2020 12:39

Președintele Klaus Iohannis a efectuat o vizită la Institutul Clinic Fundeni, acolo unde a fost inaugurat un nou ansamblu modular care va deservi pacienții Covid-19, care au nevoie de tratament în ATI. În noul ansamblu modular sunt 6 paturi care vor fi utilizate pentru triajul pacienților care au nevoie de tratament în ATI.

Citește și: Ne așteaptă o iarnă de COȘMAR: agricultura românească s-a PRĂBUȘIT și producția este la nivel de avarie

content-image

content-image

"Containerul este dotat cu toată aparatura necesară, vorbim de paturi, ventilatoare şi injectomate şi are la acest moment toate avizele necesare funcţionării, fiind deservit de medicii Spitalului Fundeni pe care îi felicit pentru că au făcut posibil să avem un astfel de spaţiu", a precizat el.

Preşedintele Iohannis a vizitat şi sistemul modular dedicat copiilor incluşi în programul de oncologie, arătând că şi acesta este dotat la standarde competitive de siguranţă împotriva infectării cu noul coronavirus.

"Acest centru cu paturi de spitalizare de zi este rezultatul unei colaborări între spitalul public, organizaţii neguvernamentale şi mediul privat. Iată câte multe lucruri se pot face printr-un parteneriat autentic şi sunt convins că vom vedea tot mai des astfel de iniţiative de succes. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care sprijină activitatea medicilor în aceste condiţii grele de pandemie", a spus Iohannis.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu