GAFA uriașa in sport: Un fotbalist celebru a fost suspendat, deși substanța nu e interzisa

Postat la: 21.04.2017 23:54

Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) a informat vineri că substanța utilizată de fostul internațional francez Mamadou Sakho și pentru care a fost suspendat în sezonul trecut, nu se afla pe lista Agenției Mondiale Antidoping (AMA/WADA).

Fundașul central al lui Liverpool, care este în prezent împrumutat la Crystal Palace, a ratat finalul sezonului trecute, inclusiv finala Europa League contra echipeipe FC Sevilla, dar și participarea cu naționala țării sale la EURO 2016, după ce a picat la un test antidoping, scrie agerpres.ro.

Citește și: Dacă avem o viață socială activă, suntem sănătoși la cap pe măsură ce îmbătrânim

Sakho a recunoscut că a folosit o substanță care arde grăsimile, higenamină, fără a avea permisiunea staff-ului medical, drept pentru care a fost suspendat pentru 30 de zile de UEFA.

Raportul Comisiei UEFA a evidențiat însă că higenamina nu se afla pe lista AMA/WADA a substanțelor interzise, fiind acuzată o proastă comunicare între Agenția Mondială Antidoping și laboratoarele sale din Koln și Lausanne.

Citește și: O vedetă a fost arestată pentru comportament indecent, în public / VIDEO HOT

Sakho nu a mai jucat pentru Liverpool din momentul testului antidoping și a fost cedat la Crystal Palace în perioada transferurilor din iarnă.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu