Gabriela Firea, reacție-fulger dupa atacurile lui Ludovic Orban la adresa lui Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel

Postat la: 18.10.2020 22:32

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea a declarat duminică seară, la Antena 3, după ce Ludovic Orban i-a criticat pe medicii Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel pentru candidatura lor din partea PSD la alegerile parlamentare, că dacă aceștia ar fi ales PNL atunci Orban ar fi avut o cu totul altă abordare față de ei.

„Ar fi fost niste somitati ale lumii medicale si ar fi spus ca PNL se reformeaza, nu mai e un partid inchis, promoveaza oameni de valoare, nu doar pe criterii de cumetrii”, a spus Gabriela Firea. „Am simtit o ranchiuna dupa mimica faciala”, a adăugat ea.

Premierul Ludovic Orban, cap de listă PNL la Camera Deputaților, a declarat duminică seară, la B1tv, că medicii Alexandru Rafila și Adrian Streinu-Cercel, candidați PSD la Camera Deputaților și Senat în București, și-au pierdut credibilitatea prin intrarea în politică.

„Cum sa te duci tu, Alexandru Rafila si Streinu-Cercel, care ai fost in frontul de lupta COVID, sa te duci sa candidezi la PSD care a torpilat sistematic de 7 luni de zile tot efortul specialistilor si autoritatilor pentru a limita cresterea numarului de cazui? Eu personal nu pot sa inteleg, este o decizie pentru care vor fi huliti, va spun sincer. Acum nu mai au niciun fel de credibilitate in opiniile pe care le exprima vizavi de pandemie”, a declarat Ludovic Orban.

„Mi se pare o greșeală gravă pentru ei”, a mai spus el. „Mi se pare un fel de abandon în lupta asta”, a adăugat Orban.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu