Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_j135fn0det5mn1vavai7e04q71, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Gabriela Firea ii raspunde lui Orban: Da, sunt obraznica! Sunt obraznica pentru banii cetațenilor din București!

Gabriela Firea ii raspunde lui Orban: Da, sunt obraznica! Sunt obraznica pentru banii cetațenilor din București!

Postat la: 14.02.2020 11:00

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a explicat, în ședința Consiliului General al Primăriei Capitalei în cadrul căreia s-a votat Legea bugetului pentru anul 2020, că alocările bugetare venite de la Guvern sunt insuficiente, dar în momentul în care a cerut bani în plus, premierul a numit-o ”obraznică”. Firea a spus că-și asumă eticheta, dacă asta înseamnă un primar care se luptă pentru banii cetățenilor.

Citește și: Victor Ponta poveste TERIFIANTĂ cu mama lui, din spitalele românești: M-au sunat la ora 11 noaptea

”Bucureștenii contribuie la PIB cu 25% și se întoarce la Primăria Capitalei un procent infim, adică până în 0,6%. Am solicitat un procent de 1% din PIB, dar nu ni s-a alocat, iar eu am fost catalogată drept obraznică. Dacă un primar general este obraznic atunci când se luptă pentru drepturile cetățenilor, atunci accept să fiu numită obraznică. Da, sunt obraznică în numele cetățenilor.

S-a vorbit foarte mult despre faptul că în București se organizează evenimente. Da, se organizează, suntem o capitală europeană, nu mai multe decât în alte oraș conduse de niște primari care sunt acum parte a arcului guvernamental, dar care au dreptul să organizeze și ”Zilele orașului”, și ”Târg de Crăciun” și spectacol de Revelion, numai la București nu ai voie să organizezi nimic. Asta este ipocrizia politică!”, a spus Gabriela Firea, în ședința Consiliului General al Primăriei Capitalei.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu