GABRIELA CRISTEA i-a transmis un mesaj MARIEI CONSTANTIN: „Sa se ocupe de copiii lor...“

Postat la: 20.06.2017 13:15

Dupa ce Maria Constantin i-a transmis Gabrielei Cristea un mesaj, in urma cu doar cateva zile, fosta sotie a lui Marcel Toader a reactionat.

Maria Constantin i-a transmis Gabrielei Cristea ca ii doreste multa sanatate, prezentatoarea TV a avut si ea o replica in cadrul unei editii a emisiunii pe care o modereaza.

Gabriela Cristea
a dorit sa le ureze multa bafta tuturor elevilor care urmeaza sa sustina Evaluarea Nationala, dar si examenul de Bacalaureat. De asemenea, toata lumea a considerat ca mesajul Gabrielei Cristea e pentru toti cei care au copii, dar si pentru actuala sotie a lui Marcel Toader, care are un fiu rezultat dintr-o alta casatorie. „Ce o fi, o fi! Bafta! (...). Cei care au copii, sa se ocupe de copiii lor, mai ales cei care sunt au terminat clasa a opta sau dau bacalaureatul“, a fost mesajul Gabrielei Cristea.

„Eu nu am nicio treaba, nu o cunosc, nu am vazut-o in viata mea, sa-i dea Dumnezeu multa sanatate asa cum doresc la toata lumea, inclusiv la cei care nu ma plac. Sanatate la toata lumea, daca toata lumea e bine, si eu sunt bine“, spunea Maria Constantin cu cateva zile in urma.

gabriela cristea maria constantin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu