GABERIE FOTO - FABULOS: Militarii din Venezuela au doborat un avion care transporta droguri: avea numar de inmatriculare in SUA

Postat la: 16.09.2020 14:23

Armata din Venezuela a doborât un avion cu numere de înmatriculare din SUA care transporta droguri, a declarat ministrul de Interne Nestor Reverol.

"O aeronavă care transporta droguri cu un număr de înmatriculare american, care a traversat ilegal spațiul aerian al țării a fost neutralizată", a spus el.

Citește și: Raport devastator al Corpului de Control şi Anticorupţie din Ministerul Transporturilor: 4,37 milioane euro furați prin centrele de formare profesională

Armata venezueleană doboară adesea avioane folosite de mafia drogurilor. Ultimul astfel de caz, atunci când un avion cu un număr de coadă american a fost, de asemenea, „neutralizat”, a avut loc în iulie anul acesta.

În 2013, președintele venezuelean Nicolas Maduro a autorizat doborârea oricărui avion al mafiei drogurilor în spațiul aerian al țării. Inițiatorul proiectului de lege a fost predecesorul lui Maduro, Hugo Chavez.

content-image

content-image

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu