Furt urmat de tentativa de furt in Constanta. Persoana banuita a fost imobilizata de politisti

Postat la: 14.01.2019 10:12

Un bărbat bănuit de comiterea unor infracțiuni de furt calificat și tentativă la furt calificat a fost reținut de polițiștii constănțeni.

Astfel, la data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 02.00, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție au fost sesizați, printr-un apel 112, despre producerea unei infracțiuni de furt calificat pe o stradă din municipiul Constanța, unde o persoană necunoscută ar fi pătruns în locuința unei femei, de unde ar fi sustras o poșetă, în care se afla un portofel cu mai multe documente personale.

La aproximativ jumătate de oră, un alt apel la SNUAU 112, anunța o tentativă de furt calificat pe o altă stradă din municipiul Constanța.

La scurt timp, polițiștii constănțeni au identificat persoana, pe care, după o urmărire pe o distanță de aproximativ 50 de metri, au imobilizat-o și au condus-o la sediul secției de poliție pentru cercetări.

Asupra bărbatului, în vârstă de 43 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, a fost găsită poșeta sustrasă, întregul prejudiciu fiind recuperat și predat persoanei vătămate.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbatul, cunoscut cu antecedente penale, pentru o perioadă de 24 de ore și l-au introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța, urmând ca în cursul zilei de 14 ianuarie să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu