Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_cpv2frio52vvn24pimkca9ceb4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Fundașul Romario Benzar va fi imprumutat de Lecce in liga secunda din Italia, la Perugia

Fundașul Romario Benzar va fi imprumutat de Lecce in liga secunda din Italia, la Perugia

Postat la: 16.01.2020 12:24

Fundașul Romario Benzar va fi împrumutat de Lecce în liga secundă din Italia, la Perugia. Nu a convins, iar stafful ar fi decis că este mai bine să meargă la o echipă la care poate prinde meciuri. S-ar fi discutat pentru un împrumut până la finalul sezonului, potrivit Mediafax.

Benzar a prins doar patru meciuri în această stagiune, pentru Lecce. În meciurile în care nu a bifat minute a fost rezervă, iar în câteva dintre ele nu a făcut parte nici din lot, din cauza unor probleme minore de sănătate.

Citește și: SURSE - PNL pregătește o mutare care va provoca CUTREMUR în politică: liberalii trec la saltele

Trasferul în Italia, de la FCSB, s-a făcut pentru două milioane de euro, într-un moment în care evoluțiile din Liga 1 erau foarte apreciate și era convocat periodic la acțiunile echipei naționale.

Cota lui Benzar, conform transfermarkt.com, este de 1.8 milioane de euro. Când evolua pentru FCSB avea o cotă de 2.5 milioane de euro.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu