FOTO Recidivistul care ar fi injunghiat MORTAL un tanar intr-un club a fost prins intr-o localitatea din zona in care a avut loc scandalul

Postat la: 13.01.2019 16:16

Persoana bănuită că a lovit cu cuțitul un tanar intr-un club din Mediaș a fost prinsă de polițiștii IPJ Alba, în zona localității Blaj, potrivit unor surse judiciare.

Suspectul are 30 de ani. Acesta o să fie condus pentru audieri și dispunerea măsurilor legale la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Un tanar de 25 de ani a murit, duminică, la Spitalul din Mediaș, județul Sibiu, acesta fiind înjunghiat în timpul nopții, în urma unui conflict izbucnit între mai mulți localnici, într-un club, apoi continuat în stradă. Agresorul fusese eliberat recent în baza recursului compesatoriu.

Se pare că victima s-a împiedicat și a căzut, iar agresorul, un bărbat din Alba, care locuiește în Mediaș, l-a înjunghiat în picior, în zona arterei femurale.

Din cauza pierderilor masive de sânge, tânărul de 25 de ani a murit la spital.

Agresorul, care are 30 de ani, a mai fost condamnat pentru omor, fiind eliberat recent în baza legii recursului compensatoriu.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu