FOTO Ancheta la Oradea! O polițista este acuzata ca a ignorat o cerere, in timp ce statea cu picioarele pe birou și se juca pe telefon

Postat la: 14.06.2019 04:48

Poliția Locală Oradea a început o anchetă internă după ce o angajată a fost acuzată că a ignorat o cerere a unui bărbat în timp ce stătea cu ochii în telefon și cu picioarele pe birou în timpul programului de lucru. „Uită-te pe listă”, ar fi răspuns polițista, fără a ridica privirea de pe telefon, potrivit Mediafax.

Directorul adjunct al Poliției Locale Oradea, Ioan Găluț, a declarat, joi, că polițista a fost angajată în noiembrie 2018 și că nu a avut nicio abatare ba, din contră, a avut rezultate bune.

„Suntem nemulțumiți de atitudinea acesteia. Conducerea Poliţiei Locale Oradea dezaprobă ferm orice conduită a poliţiştilor locali care poate să aducă atingere imaginii instituţiei. Imaginile apărute în mediul online şi conduita poliţistului local în cauză vor fi analizate în vederea antrenării răspunderii disciplinare dacă va fi cazul. Am declanșat o anchetă internă și am cerut, joi, o notă explicativă polițistei în cauză, care este angajată la Poliția Locală din noiembrie 2018. Nu am avut până acum nicio problemă cu aceasta, nu a avut nicio abatere, din contră a identificat doi urmăriți general, a avut rezultate bune până acum”, a spus Găluț.

Citește și: Ploile torențiale au făcut ravagii - Opt județe au fost afectate; Situații grave în Bistrița-Năsăud

Ancheta internă a Poliției Locale Oradea a fost declanșată după apariția în spațiul public a unei imagini și a unui comentariu la adresa polițistei respective, care era detașată la Serviciul Public Comunitar Local de Evidența a Persoanelor Oradea.

„Adresezi politicos o întrebare, se răspunde sec fără a ridica ochii din telefon, rămânând în continuare cocoțată cu picioarele pe birou”, se arăta în postare.

content-image

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu