Fostul vicepreședinte Joseph Biden va publica o carte despre momentele traite dupa moartea fiului sau

Postat la: 18.07.2017 02:24

Fostul vicepreședinte american Joseph Biden va publica în luna noiembrie o carte în care descrie cum a trăit în lunile ce au urmat decesului fiului său cel mare, în anul 2015, când intenționa să candideze la președinție, relatează luni agenția EFE.

5e125c3f-4ac0-4183-8a80-7c8a89154da0

Editura Flatiron Books, care a încheiat în aprilie un acord cu Biden și cu soția sa, Jill, pentru a publica această carte de memorii, a anunțat că ea va apărea pe data de 14 noiembrie sub titlul: 'Promise Me, Dad: A Year of Hope, Hardship, and Purpose'.

În carte Biden rememorează anul dureros pe care l-a trăit după ce fiul său, Beau, a murit în urma unui cancer cerebral. Deși dorea atunci să intre în cursa primarelor democrate pentru candidatura prezidențială, în final a decis să renunțe la această intenție și să nu o concureze pe Hillary Clinton, devenită ulterior candidata democraților la președinție.

Odată cu publicarea cărții de memorii, Biden intenționează să efectueze un turneu prin mai multe orașe americane pentru a o promova. De când a plecat de la Casa Albă, în luna ianuarie, el își împarte timpul între cele două centre de studii ale universităților din Pennsylvania și Delaware. De asemenea, fostul vicepreședinte conduce Fundația Biden, ce are ca scop lupta împotriva cancerului, susținerea familiilor militarilor, promovarea educației și prevenirea agresiunilor sexuale.

Joseph Biden și-a lansat anul trecut în luna iunie propriul comitet de acțiune politică, cu obiectivul de a colecta fonduri și de a sprijini candidaturile politicienilor din Partidul Democrat, fără să excludă o posibilă candidatură a sa la prezidențialele din 2020.

AGERPRES/(AS — editor: Sorin Popescu, editor online: Daniela Juncu)

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu