Fostul presedinte american Barack Obama va participa la un prim eveniment de campanie pe teren pentru a-l sustine pe fostul sau vicepresedinte Joe Biden

Postat la: 17.10.2020 08:32

Fostul preşedinte american Barack Obama va participa miercuri la un prim eveniment de campanie pe teren pentru a-l susţine pe fostul său vicepreşedinte Joe Biden, care îl va înfrunta la urne pe republicanul Donald Trump pe 3 noiembrie, relatează AFP, potrivit Agerpres.

''Preşedintele Obama se va deplasa la Philadelphia, în Pennsylvania, pe 21 octombrie, pentru a face campanie pentru Joe Biden şi Kamala Harris", candidata la vicepreşedinţie, a anunţat vineri echipa de campanie a lui Joe Biden.

Vezi și: Românii şi-au schimbat priorităţile în pandemie - Înmatriculările auto s-au prăbuşit faţă de anul trecut

Nu au fost furnizate încă alte detalii despre eveniment.

Pennsylvania este unul dintre statele foarte importante pentru alegerile prezidenţiale. În 2016, Donald Trump a câştigat cu un scor strâns în acest stat.

În aprilie, Barack Obama, încă foarte popular printre democraţi, şi-a anunţat oficial sprijinul pentru Joe Biden, considerându-l capabil să-i conducă pe americani în cele mai sumbre momente, când ţara este îndoliată de coronavirus. De asemenea, Obama a participat la o strângere de fonduri online în luna iunie.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu