Fost lider PNL mazilit de Ludovic Orban ar putea reveni in Parlament

Postat la: 17.10.2020 18:55

Fost deputat și ex-lider al PNL Sector 3, Florin Alexe încearcă să revină în prim-planul politic.

Florin Alexe candidează pe listele PNL Maramureș la alegerile parlamentare și ocupă locul 2 pe lista candidaților la Camera Deputaților, potrivit Agerpres.

Florin Alexe şi-a pierdut funcţia în 2018 după ce Biroul Executiv PNL a decis miercuri demiterea conducerii filialei sub acuzația unei apropieri de primarul PSD din Sectorul 3 Robert Negoiță. Alexe a fost 9 ani lider al PNL Sector 3, dar și lider al Tineretului Naţional Liberal timp de 6 ani.

"Am luat decizia de a demite conducerea filialei Sector 3, a preşedintelui Florin Alexa şi a Biroului Permanent al Sectorului 3. (...) Ştiţi foarte bine că Robert Negoiţă i-a trimis pe cetăţenii români, dacă nu le convin taxele pe care le propune, să se ducă în Madagascar. Obiectivul nostru este ca noua conducere care va fi aleasă să îl trimită pe Robert Negoiţă în Madagascar, alături de prietenul şi colegul lui de partid care şi-a găsit un soi de azil în Madagascar, Radu Mazăre. (...) Ne dorim să declanşăm o ofensivă extrem de puternică împotriva actualului primar al Sectorului 3, care se vede din ce în ce mai clar că risipeşte banul public, vine numai cu propuneri care sunt împotriva interesului cetăţenilor, regulamentul de parcări, care a comis nenumărate ilegalităţi", spunea Ludovic Orban la schimbarea echipei de la PNL Sector 3.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu