Formalitatile de check-in in aeroportul Henri Coanda s-au restrans la ghiseele 53-104, pe fondul scaderii drastice a pasagerilor

Postat la: 26.03.2020 18:47

Formalităţile de check-in în aeroportul internaţional Henri Coandă se realizează în prezent doar la ghişeele 53-104, controlul de securitate fiind efectuat pe liniile de control aferente acestora, informează joi purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, Valentin Iordache.

"Având în vedere reducerea drastică a numărului de pasageri care tranzitează aeroportul Henri Coandă, formalităţile de check-in se realizează în prezent doar pe ghişeele 53-104, controlul de securitate fiind efectuat pe liniile de control aferente acestora. Tot în sensul utilizării eficiente a infrastructurii, pentru îmbarcarea pasagerilor, începând de azi (joi, 26 martie - n. r.) se va utiliza un număr redus de porţi de îmbarcare", afirmă Iordache, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel: ‘E nevoie de testarea a 10.514 de persoane din București’

Potrivit sursei citate, după ce traficul va reveni la normal, se va trece la operarea la întreaga capacitate.

"Asigurăm pasagerii că, imediat ce traficul va reveni la normal, vom trece rapid la operarea la întreaga capacitate; timpul necesar pentru reactivarea tuturor ghişeelor de check-in, liniilor de control de securitate şi porţilor de îmbarcare este de 1-2 ore", precizează reprezentantul CNAB.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu