Fiul vitreg al unei prezentatoare de la Antena 1 e SUSPECT in dosarul Cocaina pentru VIP-uri: Soțul vedetei, o celebritate a muzicii, e martor

Postat la: 14.07.2018 10:54

Probleme mari pentru o prezentatoare de la Antena 1! Din cauza drogurilor, Octavia Geamănu nu are liniște. Fiul ei vitreg, Carmin Ionescu, este suspect în cel mai nou dosar cu droguri care zguduie lumea mondenă. În plus, și soțul prezentatoarei, Marian Ionescu, de la Direcția 5, este martor în dosar.

Alături de ei, peste 100 de persoane figurează în dosarul Cocaină pentru VIP-uri, în care două persoane au fost arestate pentru 30 de zile, iar o a treia a fost plasată în arest la domiciliu.

Citește și: O nouă alertă dată în România! Lidl retrage aceste produse de pe piață .

Iată minuta ședinței de judecată:

”(…) admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Ploieşti în dosarul de urmărire penală nr. 111/D/P/2018 cu privire la inculpaţii CĂRBUNESCU ADRIAN şi DAMIAN ANDREI VINICIUS. (…) dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13.07.2018 până la data de 11.08.2018, inclusiv, a inculpaţilor: - CĂRBUNESCU ADRIAN, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, (…) DAMIAN ANDREI VINICIUS, fiul pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc (…) şi trafic de droguri de mare risc. (…)

Citește și: Gabriel Oprea mai are doar o șansă! Anunțul făcut de jurnalista Emilia Șercan

Dispune punerea în libertate a inculpatului GHEORGHIU GEORGE, de sub puterea ordonanţei de reţinere emise la data de 12.07.2018 în dosarul nr. 111/D/P/2018 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Ploieşti (…) dispune luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu faţă de inculpatul GHEORGHIU GEORGE, pe o perioadă de 30 de zile (…)

În temeiul art. 221 alin. 2 C.pr.pen., pe durata arestului la domiciliu, inculpatul GHEORGHIU GEORGE are următoarele obligaţii: a) să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi sau a judecătorului de cameră preliminară ori de câte ori este chemat; b) să nu comunice cu coinculpaţii din prezenta cauză: CĂRBUNESCU ADRIAN şi DAMIAN ANDREI VINICIUS, cu suspecţii din prezenta cauză: NESTOR BARBARA , ARDELEAN ALISSA-ELENA , ARMEANCA DANIEL CONSTANTIN BARBU MARIAN ALEXANDRU, CIOBANU MIHĂIŢĂ RĂZVAN, DAFINA ALEXANDRU DANIEL IONESCU CARMIN MIHAI, MIHAI AIDA GEORGETA şi ŞTEFAN ROBERT CRISTIAN şi cu martorii din prezenta cauză: BĂDULESCU RALUCA şi IONESCU MARIAN (cu excepţia celor care sunt rude sau afini), direct sau indirect, pe nicio cale. (…)”, conform portalului instanţelor de judecată.”

Citește și: Legea a fost publicată, chiar azi, în Monitorul Oficial! De la 1 ianuarie 2019, toți angajații pot primi asta .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu