Firea ii face praf pe Ponta și Grindeanu: 'Asta e OPERAȚIUNEA, au facut nenumarate ILEGALITAȚI'

Postat la: 19.06.2017 20:14

Victor Ponta și Sorin Grindeanu conduc guvernul din Palatul Victoria! Ei sunt inamicii PSD, spun toți social-democrații. Gabriela Firea îi face praf pe cei doi și spune că operațiunea lor e cea de rupere a partidului și îi acuză de ilegalități de când au demisionat miniștrii.

”Ce vor scrie cărțile de istorie? Guvernul Grindeanu a picat, premierul rezistă încuiat în Palatul Victoria. Ne-am făcut de râs. Ponta și Grindeanu umblă ca fantomele prin Palat. Toate depeșele ce ajung în țările străine vorbesc despre ce se întâmplă în România. Dacă aveau un diferend, îl rezolvau în partid. Fac un apel de ultim moment să facă gestul de onoare să își dea demisia. E ultima șansă în care să iasă cu o brumă de onoare. Vor să facă ce nu au reușit inamicii noștri în partid, să destrame PSD. El nu mai poate fi premier. Vor să facă o masă critică în partid prin care să plece la formațiunea politică pe care au creat-o, alături de Daniel Constantin. O să plece cu 2-3 jieni. Asta e operațiunea, oameni pentru noul partid.

Citește și: Doliu în lumea fotbalului! A murit un fost jucător al Stelei

Ce bine al țării au urmărit când au făcut nenumărate ilegalități? Am auzit că mâine e ședință de guvern. E o caricatură de ședință de guvern. Nu poți să acționezi iresponsabil doar pentru că ești supărat pe președintele de partid.”, a spus Gabriela Firea la Antena 3.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu