Filippo Ganna a castigat etapa a 14-a a Turului Italiei

Postat la: 18.10.2020 10:40

Italianul Filippo Ganna (Ineos) a câştigat sâmbătă etapa a 14-a a Turului Italiei, un contratimp individual de 34,1 km, între Conegliano şi Valdobbiadene, în timp ce portughezul Joao Almeida (Deceunick-Quick Step) şi-a consolidat poziţia de lider la general, transmite AFP.

Cronometrat în 42 min 40 sec, Filippo Ganna a fost urmat pe podium de australianul Rohan Dennis, tot de la Ineos, la 26 sec, şi tânărul american Brandon McNulty, 22 de ani, de la UAE Team Emirates, la 1 min 09 sec, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Blat PSD-PNL? Fina unui baron social-democrat, readusă de Nelu Tătaru la Ministerul Sănătății

Sosit al şaselea în această etapă, Joao Almeida, care este în posesia tricoului roz după etapa a 3-a, conduce cu timpul total de 54 h 28 min 09 sec, mărindu-şi cu 16 secunde avansul faţă de al doilea clasat la general, olandezul Wilco Kelderman (Sunweb), de care-l despart acum 56 de secunde. Al treilea este spaniolul Pello Bilbao (Bahrain-McLaren), la 2 min 11 sec.

Ganna, 24 de ani, a câştigat deja contratimpul inaugural şi etapa a 5-a din Giro. Campion mondial la contratimp în septembrie, piemontezul are şase victorii în acest sezon.

Duminică, Il Giro va reveni la altitudine cu etapa a 15-a, Base Aerea Rivolto - Piancavallo (185 km).

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu