Festivalul 'Enescu': Recitalul de duminica al tenorului Jonas Kaufmann, anulat din motive de sanatate

Postat la: 16.09.2017 19:55

Tenorul Jonas Kaufmann, care trebuia să susțină duminică un recital în cadrul Festivalului ''George Enescu'', își reprogramează apariția pentru o ediție viitoare, din motive de sănătate, anunță organizatorii.

a95b6a95-2acf-449f-a2cb-b9abb2dbb8ee

''Tenorul Jonas Kaufmann își reprogramează recitalul de duminică, 17 septembrie, de la ora 16,30, la Ateneul Român din cadrul Festivalului 'Enescu' 2017 pentru o ediție viitoare a festivalului, din motive de sănătate. Recitalul nu va fi înlocuit cu unul al altui artist, deoarece anunțul a fost primit de organizatorii festivalului sâmbătă după-amiază, într-un timp prea scurt pentru a putea contracta un alt interpret'', se arată într-un comunicat transmis AGERPRES.

''Jonas Kaufmann regretă enorm această reprogramare și va reveni pentru a stabili data unui viitor recital în cadrul festivalului'', se menționează în mesajul primit de organizatorii Festivalului Enescu sâmbătă după-amiază.

Publicul poate recupera contravaloarea biletului achiziționat fie la magazinele sau centrele Eventim de unde a fost efectuată cumpărarea, fie trimițând un email la adresa contact@eventim.ro în cazul în care tichetul a fost luat online.

Deținătorii de abonamente pentru seria Recitaluri și Concerte Camerale vor beneficia de o reducere de 122 lei, pentru categoria I, respectiv 95 lei pentru categoria II, informează organizatorii.

Procedura de returnare a sumelor va începe de luni, 18 septembrie, la biroul Eventim din holul principal al Ateneului Român. Pentru restituirea sumelor este necesară prezentarea abonamentului în original la acest centru, anunță sursa citată.

AGERPRES/(AS — editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Daniela Juncu)

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu