Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_4m27mugtofek5ttehb5k40egm1, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Femeie de 62 de ani gasita dupa 43 de ore, intr-o zona impadurita, dupa o ampla operatiune de cautare in Harghita

Femeie de 62 de ani gasita dupa 43 de ore, intr-o zona impadurita, dupa o ampla operatiune de cautare in Harghita

Postat la: 22.05.2020 23:31

O femeie de 62 de ani din oraşul Borsec, judeţul Harghita, a fost găsită în viaţă după 43 de ore de căutări la care au participat salvamontişti, jandarmi, poliţişti, voluntari de la SVSU şi de la o asociaţie off road, dar şi localnici. Ea a fost găsită într-o zonă împădurită, unde ar fi petrecut două nopţi, la temperaturi scăzute, însă nu a putut explica unde a fost, anunță news.ro.

Reprezentanţii Salvamont Borsec au anunţat, vineri seară, pe Facebook, că activitatea de căutare a persoanei date dispărută a luat sfârşit.

Citește și: Lovitură pentru Liviu Dragnea! I-a fost luată Insula Belina și Brațul Pavel. Au revenit în administrarea Apelor Române

"Din fericire după 43 de ore de activitate persoana a fost găsită în viaţă, cu mici contuzii, dar starea ei era bună", au arătat aceştia.

Potrivit Poliţiei Judeţene Harghita, femeie de 62 de ani din oraşul Borsec a plecat de acasă în 20 mai, dispariţia ei fiind anunţată la Poliţie în aceeaşi seară.

De atunci, ea a fost căutată de poliţişti, jandarmi, voluntari ai SVSU, salvamontişti, membri ai unei asociaţii off road şi localnici.

Femeia a fost găsită vineri după-amiază, fiind slăbită, dar teafără, la circa 3 kilometri de oraşul Borsec, într-o zonă împădurită.

"Din pricina stării de sănătate, femeia nu a putut furniza detalii despre traseul pe care l-a urmat, ori alte amănunte care să lămurească dispariţia sa şi dinamica acestui interval de timp, aspecte ce rămân în sarcina poliţiştilor anchetatori", a transmis Poliţia Harghita.

Citește și: Noile reguli anunțate de Marcel Vela pentru perioada stării de alertă. Câte persoane pot sta în aceiași încăpere

Reprezentanţii Primăriei Borsec au spus că este "aproape inexplicabil" cum femeia a supravieţuit două nopţi în pădure, la temperaturi scăzute, ea având diabet.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu