Femeia suspectata ca si-a ucis fetita de patru ani este educatoare. Suspecta a incercat sa se sinucida dupa comiterea faptei

Postat la: 14.03.2018 13:10

O educatoare în vârstă de 38 de ani, care preda în comuna Pişchia, este urmărită penal de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, femeia fiind suspectată că şi-a ucis fetiţa de patru ani, prin înecare în cadă, informează Agerpres.ro. 
 
"Din probele administrate până în prezent în cauză rezultă bănuiala rezonabilă că în data de 13 martie (...) suspecta a ucis-o prin înecare pe fiica sa minoră, în vârstă de patru ani, în baia din locuinţa acestora, situată în localitatea Timişoara, victima decedând prin asfixiere, ca urmare a pătrunderii apei în căile respiratorii. În cauză s-a dispus efectuarea autopsiei medico-legale, activitate ce se va efectua în cursul zilei de azi", arată prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Mihaela Pop, într-un comunicat remis, miercuri, AGERPRES.
 
Ulterior comiterii faptei, suspecta a încercat să se sinucidă prin tăieturi superficiale la nivelul braţelor şi prin ingerarea unei substanţe toxice, menţionează sursa citată. În consecinţă, femeia a fost transportată de urgenţă la o unitate spitalicească.
 
În cursul zilei, suspecta urmează a fi externată, iar faţă de aceasta se vor lua măsurile legale ce se impun.

Sursa: Agerpres.ro. 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu