Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_091mpa901iqeukfiuf134n4gt0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Federer a marturisit ca nu a reluat antrenamentele

Federer a marturisit ca nu a reluat antrenamentele

Postat la: 23.05.2020 20:32

Roger Federer nu a reluat antrenamentele în condiţiile în care competiţiile sunt întrerupte din cauza pandemiei de coronavirus, a mărturisit legendarul tenisman elveţian într-o conversaţie cu un fost mare jucător, brazilianul Gustavo Kuerten, scrie site-ul radioteleviziunii RTS, relatează Agerpres.

"Mă simt foarte bine fizic", a explicat Federer, care a fost operat la genunchi în luna februarie. "Nu văd însă niciun motiv să revin pe teren cât timp persistă incertitudinea în ce priveşte reluarea turneelor", a spus elveţianul.

"Important acum e să nu mă grăbesc ca să trec cu bine peste această operaţie. De îndată ce vom fi lămuriţi, când vom fi în faţa unor obiective bine conturate, atunci nu voi avea nicio problemă de motivaţie", a adăugat el.

Citește și: Numărul infectărilor cu coronavirus SCADE în continuare: DOAR 145 de NOI cazuri diagnosticate în 24 de ore/ 11.187 vindecați

Federer speră să nu fie nevoit să evolueze cu porţile închise: "Mi-e greu să-mi închipui să joc fără public. Cred că trebuie să aşteptăm momentul potrivit ca să începem să jucăm din nou. Ar trebui să ni se dea posibilitatea să jucăm pe stadioane care ar putea fi umplute la o treime sau la jumătate din capacitate."

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu