FCU Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, vrea sa construiasca un stadion de 12.500 de locuri

Postat la: 17.05.2019 19:59

Adrian Mititelu este gata să bage o sumă importantă de bani în FCU Craiova. Din câte se pare, s-a decis să construiască un stadion de 12.500 de locuri, pentru că discuţiile cu Primăria Craiovei au stagnat, iar situaţia este aceeaşi potrivit mediafax.

Echipei nu i se dă voie să joace pe ”Ion Oblemeco”, fiind considerat stadionul unde poate evolua doar echipa din prima ligă. Din câte se pare Mititelu nu este supărat pe faptul că jucătorii săi au ratat promovarea în Liga 2. Au fost devansaţi de cei de la Turnu Măgurele, dar patronul este decis să îşi ducă planul mai departe. ”Are proiectul şi va începe în vara asta construcţia unui stadion propriu, de 12.500 de locuri, pe banii lui. Sunt puţini investitori în fotbalul românesc care au adus bani de acasă pentru construcţia unui stadion. În felul ăsta, indiferent de decizia Primăriei, care nu lasă echipa noastră să evolueze pe stadionul central, stadion făcut din bani publici, subliniez acest lucru, echipa va juca pe un stadion din Craiova.

Stadionul va fi amplasat în Craiova, în Balta Craiovitei, iar construcţia lui va dura un an”, a declarat Marcel Puşcaş la Pro X.

Două etape mai sunt de disputat din Liga 3, Seria 3, din care face parte FCU Craiova. Clasamentul primelor 3:

1. Turris Oltul Turnu Măgurele – 68 p
2. Craiova – 56 p
3. Flacăra Horezu – 54 p

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu