FC Viitorul a pierdut meciul amical cu Galatasaray, scor 0-2 (galerie foto)

Postat la: 14.01.2018 19:10


FC Viitorul a disputat astăzi primul meci de verificare de la Belek, chiar împotriva celor de la Galatasaray. Fosta câștigătoare a Cupei UEFA și a Supercupei Europei s-a impus la final cu 2-0 (0-0). O partidă în care cei doi tehnicieni, Gheorghe Hagi, respectiv Fatih Terim, care au contribuit din plin la cele mai mari performanțe din istoria formației turce, au oferit credit tuturor celor aflați în pregătire.

Dacă pentru campioana României a fost doar primul meci de la reluarea antrenamentelor, pentru Galatasaray a fost penultimul înaintea jocurilor oficiale. A fost însă un joc frumos, echilibrat, cu numeroase ocazii și faze spectaculoase la ambele porți. Viitorul a reușit să-și creeze câteva situații bune de a înscrie în primele 45 de minute: prima dată prin Chițu în min.10 și 15, apoi prin Ianis Hagi, ale cărui șuturi de la distanță au fost periculoase, în min. 25 și 28, la ultimul mingea atingând și bara transversală. Cea mai mare ocazie a primei reprize a fost irosită de Chițu, în min. 26, care nu l-a putut învinge pe Ișcan din doar 7-8 metri. În repriza secundă ambii antrenori au schimbat formulele de joc, însă singurele reușite ale meciului au aparținut celor de la Galatasaray, care au punctat prima dată prin Rodrigues în min.61 și apoi au stabilit scorul final în min.68, după un autogol al lui Horj. Dincolo de rezultatul final, trebuie menționată mai ales revenirea lui Carlo Casap, mijlocașul Viitorului evoluând pentru prima oară după accidentarea care l-a ținut 6 luni departe de teren.

Au evoluat echipele:
FC Viitorul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Tordai (30 Buzbuchi, 60 Râmniceanu) - Căpușă (46 Lopez, 89 Neciu), Țîru (46 Ghiță), Hodorogea (46 Horj, 70 Casap), Ganea (46 De Nooijer) - Cicâldău (46 Ciobanu), Băluță (30 Mladen, 60 Twumasi), Vînă (46 Dumitrescu) - Chițu (46 Voduț, 89 Pop), I. Hagi (46 Drăguș), Gavra (46 Mățan, 89 Pitu);
Galatasaray Istanbul (antrenor Fatih Terim): Ișcan - Linnes (46 Filho), Gunter (46 Denayer), Calik (46 Aziz), Latovlevici (46 Balta) - Inan (46 Feghouli), Donk (68 Roque), Cigerci (46 Ndiaye), Gumuș (46 Rodrigues) - Derdiyok, Oztekin (46 Belhanda).

Programul următoarelor jocuri amicale ale formației constănțănțene la Belek:
 -15 ianuarie: FC Viitorul - Skenderbeu (Albania, la Titanic Hotel din Lara, ora locală 17.00)
- 18 ianuarie: FC Viitorul - Luch Vladivostok (Rusia)
- 18 ianuarie: FC Viitorul - Grasshoppers Zurich (Elveția)
- 22 ianuarie: FC Viitorul - Kapaz (Azerbaidjan)
- 22 ianuarie: FC Viitorul - FC Rostov (Rusia)
- 25 ianuarie: FC Viitorul - Cernomorets Odessa (Ucraina)
- 25 ianuarie: FC Viitorul - Jagiellonia (Polonia).
FC Viitorul va disputa primul meci oficial din 2018 în 2 februarie (ora 20.45), când va întâlni, pe teren propriu, în etapa a 23-a din Liga 1 Betano, pe Astra Giurgiu.

Sursă foto și text: fcviitorul.ro

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu