Fara violente, dar cu incidente: 12 persoane au avut nevoie de asistenta medicala de urgenta in Piata Victoriei

Postat la: 11.08.2018 23:15

Echipajele SMURD au intervenit în 12 situații de urgență la protestul de sâmbătă din Piața Victoriei, iar în urma solicitărilor s-a decis transportarea la spital a două persoane, ele nefiind victimele vreunei agresiuni, informează ISU București-Ilfov.

Până în acest moment, echipajele SMURD au fost solicitate să intervină în 12 situații de urgență, în urma cărora două persoane au fost transportate la spitalul Elias din Capitală. Este vorba de un tânăr în vârstă de 20 de ani, care acuza dureri toracice și de o femeie în vârstă de 29 de ani, care avea amețeli, informează ISU București-Ilfov.

Celelalte probleme medicale semnalate de către protestatarii din Piața Victoriei sunt atac de panică, hipertensivitate, rană la mână.

Zeci de mii de persoane participă, sâmbătă seară, la mitingul antiguvernamental din Piaţa Victoriei, protestatarii scandând "Nu plecăm!". Oamenii, care sunt strânşi atât în faţa sediului Guvernului, cât şi pe străzile laterale, au aprins de mai multe ori lanternele telefoanelor mobile, iar la un moment dat a fost înălţat şi un lampion.

Vezi şi: EXCLUSIV - Unul dintre cele mai grave abuzuri din istoria DNA: Procuroarea Mariana Alexandru, 'eliminată' printr-un dosar fabricat, clasat după patru ani .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu