Fapte, ca de vorbe goale suntem satui!. Nu mai dati cu LIKE, ci o mana de ajutor!

Postat la: 14.06.2018 09:10


Cine poate rezista acestui mesaj-îndemn trebuie să fie tare... ignorant pentru viitorul copiilor lui.

Acum vreo două luni și jumătate, când planta, alături de o „mână” de prieteni, copaci cu zecile într-un cartier al Constanței, chiar nu era o premieră. O mai făcuse și pe la Judecătoria Constanța și spera că prin puterea exemplului va muta... munții de „spectatori”.

A continuat să spere și, sâmbăta trecută, în parcul de la Far, a făcut muncă patriotică, punând tutori la copacii tineri.

Pe principiul „Decât să stai să comentezi pe FB, mai bine hai să faci ceva pentru orașul tău” și în această sâmbătă, de la ora 9,30, în parcul de la Gară, își dorește să reia acțiunea de montare a tutorilor la copacii tineri. „În plus vrem să refacem zona de protecție din jurul fiecărui copac și să igienizăm zona. Acum, că a trecut perioada de mitinguri, analize și concluzii, poate veniți în parc să muncim la îngrijirea copacilor. Cu o condiție - fără politică și fără politicieni. Fapte, că de vorbe goale suntem sătui!”, este mesajul constănțeanului de bine care, se vede treaba, nu candidează la alegeri în 2019.

Așadar, sâmbătă, 16 iunie, de la ora 9,30, haideți să-i demonstrăm avocatului Cătălin Filișan că nu e singur în lupta cu praful din aer, cu noxele și atâtea alte belele care ne afectează cotidian sănătatea și că ne dorim și noi să respirăm aer cât de cât curat, datorită minunilor pe care le pot face copacii îngrijiți la timp și ocrotiți cu dragoste de natură.
 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu