Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_q2t20df73tsgv2i74pb2itmv66, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Fabio Jakobsen a castigat cursa pentru sprinteri din cadrul competitiei virtuale "Provocarea starurilor"

Fabio Jakobsen a castigat cursa pentru sprinteri din cadrul competitiei virtuale "Provocarea starurilor"

Postat la: 23.05.2020 19:56

Ciclistul olandez Fabio Jakobsen a câştigat sâmbătă cursa pentru sprinteri din cadrul competiţiei virtuale denumite "Provocarea starurilor" (''Challenge of Stars"), informează cyclingpro.net.

Fabio Jakobsen, care este legitimat la echipa Deceuninck-QuickStep, s-a impus în finală în faţa italianului Filippo Ganna, sportivul echipei Ineos. Jakobsen l-a învins în sferturi de finală pe campionul mondial, danezul Mads Pedersen, iar în semifinale, pe germanul Pascal Ackermann.

Filippo Ganna a fost mai bun în sferturi decât compatriotul său Matteo Trentin, iar în semifinale l-a eliminat pe belgianul Jasper De Buyst, scrie Agerpres.

Citește și: Numărul infectărilor cu coronavirus SCADE în continuare: DOAR 145 de NOI cazuri diagnosticate în 24 de ore/ 11.187 vindecați

Jakobsen a câştigat două etape în ediţia de anul trecut a Turului Spaniei.

În programul acestui concurs organizat pe platforma BKOOL sunt două curse, una pentru sprinteri, cu un parcurs virtual de 1,2 km în Toscana, iar alta pentru căţărători cu ascensiune, tot virtuală, de 2,9 km la Stelvio, în Alpii italieni.

Printre cei care vor concura duminică în a doua cursă sunt englezul Chris Froome, italianul Vincenzo Nibali, polonezul Rafal Majka sau danezul Jakob Fuglsang.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu