Europarlamentar PSD, atac la Victor Ponta: 'Victore, nici nu stii cat de mic incepi sa fii! Mitocanie si grosolanie!'

Postat la: 11.02.2019 15:39

Liderul Pro România, Victor Ponta, este într-un război total cu cei din PSD, iar replicile nu se lasă așteptate. Europarlamentarul PSD, Răzvan Popa, îi transmite lui Victor Ponta celebra expresie rostită de Băsescu împotriva lui Adrian Năstase, dar adaptată: ”Victore, nici nu stii cât de mic începi să fii!”.

Citește și: Sondaj CURS - PSD continuă scăderea. ALDE și Pro România se consolidează, PNL e în ușoară revenire. USR și PLUS se mențin

”Victore, nici nu stii cât de mic începi să fii....la caracter! Cred că ultimele ieșiri ale lui Victor Viorel Ponta arată din nou, dacă mai era nevoie, un analfabetism comportamental al celui căruia PSD i-a dat totul. Funcția de deputat, de ministru, de prim ministru, de președinte de partid și poziția de candidat la alegerile prezidențiale. Ba mai mult....cei pe care azi îi jignește cu grosolănie au umplut un stadion intreg, Arena Națională , cu oameni, membri de partid și simpatizanți care să-l ovaționeze. 
Aceștia, buni sau răi, deștepți sau mai puțin deștepți, de la toate nivelurile partidului, și-au rupt pingele să-i facă lui și unora foarte apropiați lui, campanie electorală....la europarlamentare, dar și la prezidențialele din 2014. 
Tot ei au privit cu stupoare cum premierul din 2015 a dat bir cu fugiții și l-a lăsat pe Iohanis să-și pună „guvernul său". Și tot cei despre care Ponta are acum doar cuvinte de ocară, au aflat acum că guvernul „elitist" pe care l-a condus era facut de serviciile care-l manevrau cu abilitate.
Dar, după cum spuneam, de unde nu e caracter (politic), nu te poți aștepta decât la mitocănie si grosolănie.”, scrie Răzvan Popa.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu