Eugen Tomac, avertisment pentru adversarii PMP: 'De astazi intram in linie dreapta'

Postat la: 08.12.2018 22:55

„Oricât s-ar chinui adversarii noștri să ne atace cu minciuni, PMP #rezistă și va scrie istorie”, este avertismentul transmis de liderul PMP, Eugen Tomac, care a anunțat că de vineri partidul a intrat în linie dreaptă pentru alegerile europarlamentare.

Accident MORTAL în Argeș - Veste tragică pentru Victor Ponta! Pro România pierde un membru important: 'Odihnește-te în pace, om bun!' / VIDEO

„Astăzi (c.n. - vineri), la Sinaia, l-am avut invitat, la ședința Colegiului Național, pe domnul Președinte Traian Băsescu. Acesta a făcut o serie de recomandări pentru reușită în viitoarea bătălie electorală vizând alegerile europarlamentare.

De astăzi (c.n. - vineri) intrăm în linie dreaptă. Vă asigur că vom fi partidul care va spulbera și de data aceasta prejudecățile, așa cum am mai făcut-o în 2014 și 2016. Vom merge la Bruxelles cu propriile forțe.

O felicit și îi mulțumesc doamnei președinte a PMP Prahova pentru efort și implicare. Cătălina Bozianu, ai fost o gazdă extraordinară pentru cele două evenimente ale PMP.”, scrie Tomac pe Facebook.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu