Eugen Teodorovici, URECHEAT din Pro Romania: 'Nu Teodorovici va plati oalele sparte, ci noi toți prin taxe mai mari!'

Postat la: 14.06.2019 10:24

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, e muștruluit de o predecesoare de-a sa, care susține că taxele din România se vor mări. Ioana Petrescu, membru Pro România și fost ministru de Finanțe, atenționează că țara noastră se împrumută ca să plătească salarii.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu, DEZLĂNȚUIT total la adresa lui Klaus Iohannis: 'România are la Cotroceni un trântor solemn, un politician - creație de laborator'

"Finanțele s-au mai imprumutat cu un miliard de lei, asta doar la câteva zile după ce a ieșit documentul de la finante conform căruia nu mai sunt bani de salarii pana la finalul anului. Ce e mai grav e ca o parte din imprumut e pe 12 ani, adica ministrul plătește salarii punând nota pe plata pe umerii copiilor nostri care vor plăti prin taxe mai mari datoria când vor creste mari. Dacă va întrebați cât de mare e datoria publica, aflați ca a depășit 100 miliarde de euro, conform BNR. Nu e rău sa te împrumuți ca țara, dar nu e bine sa o faci ca sa plătești salarii. E bine sa te împrumuți sa faci investiții, nu sa plătești cheltuieli curente. Acest comportament al ministrului de finante e total iresponsabil. Și din păcate, nu Teodorovici va plăti oalele sparte, ci noi toți prin taxe mai mari!", scrie Ioana Petrescu pe Facebook.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu