Eugen Teodorovici sare la gatul Guvernului: 'Nu stiu de ce se asteapta foarte mult cu bugetul, PNL a avut un proiect pe masa cand am plecat'

Postat la: 04.12.2019 22:39

Senatorul social-democrat Eugen Teodorovici, fost ministru al Finanţelor, a declarat că nu ştie ce aşteaptă guvernarea PNL cu bugetul pentru anul viitor, în condiţiile în care a avut la dispoziţie, de la Executivul Dăncilă, un proiect privind bugetul, anunță AGERPRES.

Citește și: Codul Penal este de partea lui Liviu Dragnea-Cum ar putea fi eliberat mai devreme

"Nu ştiu de ce se aşteaptă foarte mult, în primul rând, cu acest buget pentru că un proiect au avut pe masă cei de la PNL când am plecat pe 4 noiembrie de la guvernare. Mai departe, să vii în Parlament să-ţi asumi răspunderea pe asta nu înţeleg ce se încearcă, probabil teama de a aduce amendamente în Parlament la bugetul pe care dânşii îl propun, dar este dreptul nostru ca şi parlamentari să aducem amendamente să ne asigurăm că toate cheltuielile pentru anul viitor - pentru locale, pentru PNDL, pentru salarii, pensii - să fie regăsite în buget. Dacă se vor regăsi, foarte bine, dacă nu, depunem amendamente", a afirmat Eugen Teodorovici, miercuri, înainte de şedinţa CExN al PSD, întrebat despre "scenariul" ca Guvernul să adopte bugetul pentru anul viitor prin angajarea răspunderii în Parlament.

Citește și: Cel mai bogat ministru din cabinetul Orban-Ce avere are Monica Anisie .

Despre ce va face PSD dacă se va opta pentru adoptarea bugetului prin asumarea răspunderii în Parlament, el a spus: "Asta discutăm la partid şi vedem exact care va fi decizia. Dar, repet, nu are rost să vii cu asumare pe buget, este o noutate, dar ne-a obişnuit domnul Orban cu astfel de noutăţi".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu