Eugen Neagoe va pleca din Liga 1 și va semna cu Atromitos saptamana viitoare

Postat la: 17.05.2019 19:24

Eugen Neagoe (51 de ani) va pleca din Liga 1 Betano după despărţirea de Sepsi Sf. Gheorghe. Antrenorul va semna, săptămâna viitoare, cu Atromitos, echipă din prima ligă elenă potrivit mediafax

Pe listă se mai afla şi Edi Iordănescu, dar cum acesta este la un pas de FCSB, grecii au hotărât să grăbească negocierile cu Neagoe. Informaţia a fost dată publicităţii de Digi Sport, dar şi Neagoe anunţa că este în discuţii cu o formaţie din zonă:

”Sunt ceva discuţii şi în ţară, dar şi în străinătate. Discut cu un club din Grecia, din prima ligă. Trebuia să merg azi până acolo, probabil că voi merge mâine să discutăm mai concret”. Eugen Neagoe şi-a reziliat contractul cu Sepsi Sfântu Gheorghe la începutul lunii, iar clubul a anunţat despărţirea de antrenorul de 51 de ani prin intermediul unui comunicat oficial. Pentru ultimele trei etape ale play-off-ului Ligii 1 Betano, locul lui pe banca tehnică a fost luat de interimarul Marin Barbu (60 de ani), ultima dată antrenor la Juventus Bucureşti.

Eugen Neagoe a preluat Sepsi OSK în luna noiembrie 2017, în ediţia trecută de campionat a clasat-o pe locul 3 în play-out-ul Ligii 1 Betano, în postura de nou-promovată, iar în această ediţie a calificat echipa în play-off, acolo unde, după şapte etape se situează pe poziţia a 6-a, ultima.

Precizia Săcele, Foresta Suceava, FC Braşov, FC Petrolul, Ceahlăul, Poli Iaşi, Daco-Getica Bucureşti, UTA Arad, Astra, SC Bacău şi ACS Foresta Suceava sunt cluburile la care a activat Marin Barbu ca antrenor.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu